Returnering af varer

Ønsker du at returnere eller ombytte en vare købt hos Superla skal du udfylde denne returseddel.

Reklamation:
Superla.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles inden for senest 14 dage efter modtagelse.
Ved køb af varer som indeholder batterier eller lignende produkter, der normalt har en kortere levetid end 2 år, ydes der reklamationsret i henhold til den specifikke vare.
Varen skal efterfølgende returneres til ombytning på Superla regning.
Ved returnering skal Superla kontaktes og der rekvireres en reklamationsformular, som skal udfyldes, hvorefter Superla sørger for afhentning af pakke/varer.
I tilfælde af salg til erhverv ydes der reklamationsret i henhold til de gældende regler for B2B salg, med mindre andet er aftalt.

Fortrydelsesret:
Meddeler kunden Superla, at kunden har fortrudt sit køb inden 30 dage efter levering, tilbagebetaler Superla det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes kunden bruge Post Danmark eller GLS – ikke alternative pakke distributører. Da det således gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Kunden bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og returseddel og skriv venligst tydeligt at kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at kunden derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Superla anbefaler at kunden sender varen retur som forsigtig pakke med GLS.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og ej heller varer solgt til erhverv.

Superla betaler det fulde beløb retur, når den returnerede vare modtages i original emballage samt i ubrugt og ubeskadiget stand. Er varen brugt eller ikke i komplet emballage vurderes eventuel værdiforringelse ved modtagelse af varen og den vurderede værdi tilbagebetales herefter.

Ved tilbagelevering af en vare i tilfælde af fortrydelse, skal kunden selv betale udgifterne hertil..

Varen skal returneres til:
Superla
Indkildevej 12K
9210 Aalborg SØ
Telefon +45 88 77 42 69

Scroll til toppen